Èxit de la nocturna a Catí amb victòria de Maria Obrero i Cristobal Adell

195
EIXIDA CURSA CATÍ

El municipi de Catí va acollir dissabte passat la tercera prova de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord que per primera vegada es va realitzar en horari nocturn i va congregar a més de 400 esportistes entre totes les proves disputades.

L’ambient familiar i esportiu va ser el que protagonitzà tota la jornada ja que la prova de trail va estar acompanyada d’un extens programa d’activitats per a totes les edats que va començar a les 16:00 hores amb classes obertes d’entrenament personal i zumba seguides d’una xerrada sobre nutrició esportiva.

A les 18:00 hores va arribar el torn dels més joves amb les proves de la primera edició del circuit DipCas Trail Kids que arribava a Catí després de disputar-se a Alcúdia de Veo i Atzeneta del Maestrat amb més de 80 participants que van brillar pels circuits de 500 metres, 1.500 metres i 4.000 metres.

A les 20:00 hores, i amb el compte enrere protagoinizat per l’espeaker Raul Puchol, centenars de corredors es disposaven a participar en les proves de 20.500 metres i 12.000 metres on els atletes del CM Vistabella es van imposar en la prova que va pujar fins als 1.286 metres del Tossal de la Nevera. El podi femení el van completar Ioana Petenchi i Raquel Casares, mentre que en categoria masculina ho feien Jonathan Rogla i Gerard Morgado.

Pel que fa a les categories base, David Ahicart era el més ràpid en la categoria cadet masculina seguit de Cristian Ibáñez i del local Edgar Segarra. Pel que fa a la categoria femenina es va imposar Sira Salvador seguida de Carla Puig i Judit Pitarch. En la categoria juvenil, Agustin Ribera s’imposava còmodament a Jordi Carratalá i Pablo Solsona mentre que en categoria femenina la primera en creuar la meta va ser Alba Vives seguida de Joana Milian i Carla Salvador.

Per finalitzar, en clau local les més ràpides en categoria femenina van ser Maria Guerola seguida de Vanesa Celma i Maria Avellà Gregorio i en categoria masculina David Salvador va pujar al primer caixó acompanyat de Marc Adell i Jordi Salvador respectivament.

L’alcalde del municipi Pablo Roig va valorar de manera positiva la dotzena edició d’aquesta prova “la col·laboració de tot el municipi ha possibilitat consolidar aquesta prova en el calendari provincial i elaborar un intens programa amb l’objectiu de que els visitants puguen descobrir el nostre municipi”.

EIXIDA MARXA CATÍ

VA SER NOTÍCIA A DIADIA