Èxit de la Mostra Prehistòrica de Tírig

173
Èxit de la Mostra Prehistòrica de Tírig
Èxit de la Mostra Prehistòrica de Tírig

Milers de persones han visitat la localitat de Tírig en l’Alt Maestrat durant aquest cap de setmana amb motiu de la celebració de la II Mostra Prehistòrica.

Grans i menuts han conegut més sobre la història del municipi, de la província i dels primers pobladors de la zona gràcies a diverses recreacions històriques i visites guiades per alguns dels punts més importants per a l’art rupestre llevantí. Així mateix, la gastronomia i la música tampoc han pogut faltar durant els tres dies de durada de l’esdeveniment ja que en cada jornada s’ha obert al públic un mercat artesanal i hi ha hagut ambientació musical amb festa i ball. Cal assenyalar que en el zona habilitada per al poblat prehistòric havien 54 llocs d’artesans.

Així mateix, assenyalar que totes les activitats han tingut una gran acollida i que les visites guiades i teatralitzades han sigut molt bé acollides tant per grans com per xicotets.

L’alcalde del municipi, Juanjo Carreres, ha agraït la gran acollida que ha tingut aquesta segona edició de la Mostra Prehistòrica i ja té la vista posada en la de l’any que ve. La Mostra Prehistòrica és l’excusa perfecta per a visitar el municipi i conèixer el patrimoni cultural que amaga, com el Museu de la Valltorta o la Cova dels Cavalls. Per açò, aquest esdeveniment s’ha convertit en un dinamitzador turístic de gran valor per a Tírig.

Èxit de la Mostra Prehistòrica de Tírig