Èxit de la Fira de la Magdalena de Vilafranca amb 125 expositors comercials i més de 100 cavalls

329

FOTO CLOENDA FIRA

DINAR FIRA

-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Vilafranca ha valorat la XVIII edició de la Fira de la Magdalena de Vilafranca. La Fira ha comptat amb més de 125 expositors en la branca comercial i s’han superat els 100 cavalls exposats. Així mateix també s’ha incrementat notablement el nombre d’exemplars de bestiar oví, caprí i boví. Són només algunes de les conclusions després de dinar d’expositors celebrat al Parador de Festes. En l’acte es va celebrar el sorteig d’un poltre entre tots els expositors equins. Així mateix es van sortejar les ovelles donades per la Diputació de Castelló entre els ramaders presents. D’altra banda l’organització va sortejar un premi de 100 euros en compres entre tots els que van participar en l’adquisició del llibre de la Fira de la Magdalena.

En els parlaments l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha assenyalat que la Fira és una realitat gràcies al treball de l’equip de Govern, els treballadors de l’Ajuntament de Vilafranca, els voluntaris i els expositors. Tena ha apuntat que l’Ajuntament de Vilafranca sempre prestarà el seu suport al certamen, ja que es tracta del cap de setmana que compta amb més activitat al municipi. L’alcalde va destacar la importància de comptar cada any amb els ramaders que exposen els seus exemplars, amb els artesans i comerciants. Així mateix ha valorat la implicació dels comerciants de Vilafranca per exposar els seus productes. L’alcalde també va agrair a totes les associacions que fan possible el desenvolupament del programa.

Tasques de neteja.

Aquest matí els empleats de l’Ajuntament de Vilafranca han iniciat la neteja i condicionament de l’Avinguda de Castelló i l’entorn de la plaça de bous, recintes habilitats per a la Fira.