Foto. Pele Montañés
Foto. Pele Montañés

Albocàsser va celebrar dissabte passat la festa del Tombet del Maestrat amb multitud d’activitats. Així, a les 12.00 hores va obrir les seues porta el mercat de productes de la terra “Ultramarins L’Alifara” i a les 13.00 hores va tenir lloc la xarrada-tast de formatges “L’Alifara, compromesa i mamprenedora”. L’hora del menjar, molt concorreguda, va ser a força de carn amb creïlles.


A les 16.30 hores va tenir lloc el “Tomb&Músiques Festival” amb el grup Delalma i a les 18.30 hores es va celebrar un showcooking de Castelló Ruta de Sabor.

A partir de les 19.30 hores va arribar la Festa del Tombet en la qual els veïns de la comarca van ensenyar diferents formes de cuinar aquest plat.

Les activitats es van traslladar de La Vileta a la plaça de l’església on va tenir lloc el sopar i l’actuació del grup Calavera Jones.

Cal assenyalar que durant el dia es va realitzar el concurs “L’Alifara Llépola” en el qual els participants van presentar les seues postres casolanes elaborades amb llet de cabra o ovella.