Èxit de la 763a Fira de Morella

536
PUBLICITAT

La 763a edició de la Fira de Morella ha sigut un èxit en la qual molts visitants han acudit a la ciutat per a gaudir-ne. D’aquesta manera, expositors i visitants han participat en la fira més antiga de la Comunitat Valenciana, la qual és un aparador molt important per al sector primari de Morella i la comarca dels Ports. A més, és també un espai on el sector ramader i agrícola, un dels motors econòmics de la zona, reivindica i posa en valor el seu treball.

Així, en l’acte central de la Fira de Morella diumenge de matí van participar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el President de l’Associació Firal, Ivan Pitarch, el President de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, el Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural i Director de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, Francisco Rodríguez, i el diputat a les Corts Valencianes, Ernest Blanch.

Ripollés va destacar que “amb el suport de totes les institucions s’ha de treballar pel sector primari per la importància que té en la lluita contra el despoblament, així com per la seua tasca de manteniment dels monts”. A més, va explicar que “s’ha d’ajudar que aquest sector es puga desenvolupar amb més facilitat i llevar les traves i dificultats que pateixen actualment”. Finalment, va voler “felicitar a l’Associació Firal pel seu treball en l’organització i en l’augment d’expositors d’animals que esperem que continue en les pròximes edicions de la Fira de Morella”.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i més de 150 expositors que han participat en aquesta edició de la Fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes d’aquesta. La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, és també molt important per al sector turístic de la zona, a causa de la quantitat de turistes que s’apropen a Morella per a gaudir i conèixer la Fira.

Alcalde de Morella. Rhamsés Ripollés
President de la Diputació. José Martí

VA SER NOTÍCIA A DIADIA