Èxit de la 762a edició de la Fira de Morella

559
Èxit de la 762a edició de la Fira de Morella
Èxit de la 762a edició de la Fira de Morella
PUBLICITAT

La 762a edició de la Fira de Morella ha sigut un èxit en la qual molts visitants han acudit a la ciutat per a gaudir-ne. D’aquesta manera, expositors i visitants ha participat en la fira més antiga de la Comunitat Valenciana, la qual és un aparador molt important per al sector primari de Morella i la comarca dels Ports. A més, és també un espai on el sector ramader i agrícola, un dels motors econòmics de la zona, reivindica i posa en valor el seu treball.

Aquesta edició ha estat marcada per l’anunci de l’inici de les obres del depòsit d’abastiment d’aigua de la Torre Segura i les obres del camí de la Vega del Moll. Ambdues infraestructures són molt importants per al desenvolupament de l’activitat agrària de Morella i tota la comarca.

Així, en l’acte central de la Fira de Morella d’ahir van participar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la presidenta de l’Associació Firal, Silvia Ferrer, el Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural i Director de l’Agència Valenciana de Foment de Garantia Agrària, Francisco Rodríguez, i el Director General d’Agrícultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la feina que realitzen les persones del sector primari, les quals constitueixen un dels motors econòmics de la ciutat, la qual cosa s’ha de posar en valor”. L’edil també ha recalcat “la importància dels recursos hídrics de la zona per a aquest sector” i ha comentat que “ja s’ha signat l’inici de les obres per a la construcció de la bassa de la Torre Segura, una reivindicació històrica del sector primari d’aquesta zona”. Ripollés ha volgut “agrair a l’Associació Firal el treball realitzat perquè cada edició de la Fira de Morella siga un èxit i puguem mostrar tots els productes i animals d’aquesta zona”.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i més de 100 expositors que han participat en aquesta edició de la Fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes d’aquesta. La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D’aquesta manera, és també molt important per al sector turístic de la zona, ja que milers de visitants s’apropen a Morella per a gaudir i conèixer la Fira.