Excel·lent concert de Raya Tüner al Morella Sonora 2019

264
PUBLICITAT

Nota de premsa de Morella Sonora

Aquest passat dissabte, 24 d’agost, la reconeguda pianista Rüya Taner (Steinway Artist) i el seu company de duo, el percussionista Dinçer Özer, ens van regalar un dels millors concerts de la temporada del IX Festival Morella Sonora 2019, organitzat per l’Associació sonore.

Un programa ple de “colorit” que incloïa tant alguns arranjaments del propi Özer com obres per a piano sol de F. Liszt o C. Debussy, de les quals Rüya va oferir una magnífica interpretació, captivant al nombrós públic que no va voler perdre aquesta actuació de la famosa artista turca; tot un luxe per a Morella a poder albergar artistes de fama internacional en aquesta temporada de concerts que cada any es caracteritza per la seva variada i diferent programació, expandint-se a tots els estils musicals i formacions diverses.

Els propers concerts de la temporada estan fixats pel 2 de novembre a càrrec dels músics italians Raffaele Bertolini (clarinet) i Enrico Di Felice (flauta); i 6 de desembre, a càrrec dels mateixos organitzadors del Cicle de concerts, la morellana Elena Aguilar (piano) i el flautista italià (Francesco Mannis), que també comptarà amb la presència d’altres músics convidats; sens dubte una altra temporada de gran música.