Estiu musical a Ares del Maestrat

345
Festival de Música d'Ares del Maestrat
-El Festival de Música, el Dolç Festival i el concert de Pep Gimeno “Botifarra” cites musicals per a agost

Ares del Maestrat viurà un estiu d’allò més musical. D’una banda enguany se celebra la cinquena edició del seu Festival de Música en el que llocs emblemàtics de la localitat acolliran els concerts dels dies 19, 20 i 21 d’agost. L’Església i la Cova del Castell seran els escenaris on la música de cambra delectarà als assistents.

A més, el 21 d’agost a les 18 hores en la plaça Major tindrà lloc l’actuació de la Colla de dolçainers i tabaleters de Castelló, dins del marc de la quarta edició del Dolç Festival. I el dimarts 23 d’agost en la plaça Major, Pep Gimeno “Botifarra” oferirà un concert a partir de les 22:30 hores.

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat organitza el Festival de Música amb la col·laboració de la Diputació de Castelló. El seu director és el músic i compositor Pere Joan Carrascosa que també participa en els concerts. El primer d’ells se celebrarà a les 20:30 hores en l’Església, i serà a càrrec de Gabriel Schwabe, solista internacional.

El dissabte 20 de agost a les 19:30 hores,en la Cova del Castell, tindrà lloc el concert de cellos amb Suzana Stefanovic, solista de RTVE, Gabriel Schwabe, solista internacional, Miguel Cariñena, del Conservatori Superior de Jaén i Pere Joan Carrascosa, del Conservatori Superior de València.

La clausura del festival serà el diumenge dia 21 amb el concert “Gent d’Ací” interpretat pels xiquets i joves músics d’Ares del Maestrat en la Cova del Castell.

V Mostra de productes de la terra

Junt a les propostes musicals, el cap de setmana del 20 i 21 d’agost, Ares del Maestrat acollirà la V Mostra de productes de la terra. La cita, amb el patrocini de l’ajuntament de la localitat i la Diputació de Castelló, tindrà lloc en la llotja gòtica situada baix del consistori. D’aquesta manera la llotja recupera el seu ús tradicional de punt de trobada i comerç. En la Mostra es donaran cita productors agroalimentaris i artesanals de les comarques del Maestrat i Els Ports. La Mostra estarà oberta en horari de matí i vesprada.