Estiu atípic amb rècord de visites en el Parc Miner del Maestrat

920
PUBLICITAT

El Parc Miner del Maestrat, situat en els termes municipals de La Torre d’en Besora i de Culla, ha viscut un estiu atípic ple de vida. Les mines Victoria i Esperanza han superat totes les previsions. I és que, els mesos de juliol i agost d’aquest 2020 s’han comptabilitzat 1.200 visitants més que en el mateix període de l’any anterior. 3.700 visites d’aquest 2020 enfront de les 2.500 del passat any. Indicar que aqueixa xifra és realment superior, ja que no es comptabilitzen els xiquets i xiquetes menors de 3 anys perquè no paguen entrada.

El Parc Miner continua treballant a ple rendiment i es realitzen visites tots els dimarts, divendres, dissabtes i diumenges de setembre i octubre. Així mateix, ja s’estan preparant les visites per al pont d’octubre, del divendres 9 al dilluns 12. Totes aquelles persones interessades a conéixer el passat miner de l’Alt Maestrat i recórrer les antigues mines d’extracció de ferro han de posar-se en contacte amb el Parc Miner per a reservar cita prèvia.

Assenyalar que en tot moment s’han seguit i se segueixen les mesures de seguretat higiènic sanitàries enfront de la Covid19 com l’ús obligatori de màscara i la rentada de mans.