Este cap de setmana arriba la Fira de Morella

924
PUBLICITAT

Morella recupera una de les seues festivitats més antigues que va quedar aturada per la pandèmia. Ara, després de dos anys torna la Fira de Morella per celebrar la seua 764a edició i omplir els carrers de ramat, estands i activitats tradicionals els dies 10 i 11 de setembre. 

Així, a partir de les 10.30 hores del dissabte 10 entraran els bous amb cavalleries des de l’àrea de caravanes. A les 12.30 hores començarà la cercavila de l’Associació Musical Mestre Candel des de l’ajuntament de Morella fins a l’Espai Firal. A continuació, s’inaugurarà la 764a edició de la Fira de Morella per part de les autoritats a l’Espai Firal i visita als diferents estands de l’Albereda. A la vesprada tindran lloc diferents actes taurins a la plaça de bous amb corro de vaques a les 18.00 hores, prova d’un bou carril a les 19.00 hores, carretillo embolat a les 23.30 hores i embolada del bou carril a les 00.00 hores. Després, hi haurà solta de vaquetes i discomòbil.

La jornada del diumenge 11 s’iniciarà a les 11.00 hores a l’Albereda amb activitats culturals i lúdiques per a xiquets i famílies com bé inflables, tornejos, fútbol 3, reptes, realitat virtual, etc. Tot seguit, se celebrarà el concurs de gossos pastors al prat de l’Albereda. A les 12.30 hores tindrà lloc una cercavila amb els Gaiteros de Morella des de l’ajuntament fins a l’Espai Firal. A les 13.30 hores, cloenda i sortejos patrocinats per la Cooperativa comarcal Sant Antoni Abad, l’Associació Firal Els Ports i l’ajuntament de Morella a l’Espai Firal. I, per últim, l’exposició a l’Albereda ‘Diputació de Castelló. Sempre al teu costat’ disponible de 18h a 21h conclourà les activitats de la fira.