Estabilitzada la situació amb la COVID-19 a Morella

269
Vista de Morella
Vista de Morella

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Les mesures establertes pel Decret d’Alcaldia han finalitzat, es recuperen algunes activitats i reobrin diferents espais
-La ciutat presenta actualment tres casos actius i cal seguir amb les mesures de seguretat per a garantir la salut

La situació amb la COVID-19 a Morella està estabilitzada i actualment hi ha tres casos positius segons informen les autoritats sanitàries. D’aquesta manera, han finalitzat les mesures establertes pel Decret d’Alcaldia i es recuperaran algunes activitats, així com reobriran els espais municipals. Cal recordar que les mesures de la Conselleria de Sanitat estan vigents fins al nou de desembre i cal seguir-les per a garantir la salut i seguretat de totes i tots.

Pel que fa a les mesures municipals, tornaran les classes del Centre Formatiu i l’Escola de Música continuarà amb les classes online fins al nou de desembre. Les instal·lacions esportives continuen tancades a causa d’obres de millora al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, mentre que aquelles que es troben a l’aire lliure estan obertes. En la Xarxa de Museus de Morella es reobren els diferents museus i monuments, segons l’aforament establert per la Generalitat Valenciana. Es reprenen les cessions d’espais municipals per a activitats i reunions i es reobren també els parcs i zones de jocs. També es reprenen els actes públics i activitats culturals a partir del divendres quatre de desembre.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la situació està estabilitzada, però no hem d’abaixar la guàrdia i continuar amb les mesures sanitàries i de seguretat enfront de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “les mesures municipals de restricció han finalitzat, però continuen vigents les decretades per la Generalitat Valenciana fina al 9 de desembre”