Esports, jocs infantils, gastronomia i patrimoni són els protagonistes de l’activitat estival d’Alt Maestrat Human Land

565
Degustació de Bolíssim a Culla
PUBLICITAT


Dies plens d’activitats a Albocàsser, Ares, Benassal, Catí i Culla; els pobles Alt Maestrat Human Land. A Albocàsser la diversió està assegurada amb les propostes del Casal Jove. Dimecres 14 de juliol a les 11h Voleibol per a xiquets d’entre 12 i 18 anys a l’Ermitori de Sant Pau. Dijous 15 a les 19h es farà una ruta nocturna pel terme per a totes les edats amb una duració de 3h i amb una dificultat fàcil-intermèdia, el lloc d’eixida serà des del Casal Jove. A més a més, el divendres 16 a les 20h hi haurà cine d’estiu al carrer del Barranc. Cal recordar que per a poder realitzar totes estes activitats s’ha de fer inscripció prèvia i que ha d’haver-hi un mínim de 8 persones perquè es puga fer el previst.

I per als amants del futbol, hi ha una cita històrica els dies 17 i 18 de juliol a l’Ajuntament. El Villarreal CF porta a Albocàsser el trofeu de la UEFA Europa League aconseguit el passat mes de maig en una final contra el Manchester United i del que és recent campió perquè els veïns i veïnes es puguen fer fotos amb la copa. I d’ací, el trofeu marxarà a Benassal els dies 19 I 20 de Juliol, els pròxims dilluns i dimarts al Forn de Dalt es podrà visitar amb un horari de 12h a 14h i de 16h a 20h.

Exposició de la Copa de la UEFA Europa League

I és que Benassal també s’ompli d’activitats estos dies d’estiu. El proper diumenge 18 de juliol els més menuts tenen una cita als Jardins dels Plans a partir de les 17h amb un Parc Infantil on s’ho passaran d’allò més bé.

Parc Infantil a Benassal

A banda, al poble hi ha activitats de Tai Chi i Ioga que s’allarguen fins al 2 de setembre els dimecres a la Font d’En Segures i divendres als jardins del poble d’ 11h a 12h . A més també estan totes les visites guiades que es realitzen de forma continuada al municipi, per a més informació pregunten a l’Oficina de Turisme.

A Catí, hi ha organitzada una Trail Kids el dissabte a partir de les 10h a la Plaça de Dalt. La cita és una cursa de muntanya adaptada per edats. Les inscripcions es poden realitzar a www.sportmaniacs.com

Trail Kids a Catí

A Culla, dissabte a les 19h, es podrà gaudir de la millor gastronomia amb productes tradicionals de Bolíssim (Vilafranca) acompanyats per vins de Clos d’Esgarracordes (Les Useres). L’activitat es realitzarà en El Terrat i és gratuïta amb aforament limitat.

Degustació Bolíssim a Culla

I a Ares, cal recordar que el Parc Cultural Valltorta-Gasulla es visita dissabtes a la vesprada. Per això, totes aquelles persones que desitgen gaudir d’una jornada diferent i visitar la Cova Remigia on es troben les pintures rupestres del parc han de telefonar al 964 336010.

En definitiva, una setmana estival plena d’activitat a l’Alt Maestrat Human Land. Per a més informació consultar les xarxes oficials d’Alt Maestrat Human Land o telefonar a les Oficines de Turisme dels municipis.