Esport i cultura omplin el cap de setmana d’activitats a Morella

723
Escalada Morella
PUBLICITAT

– El 1r Open de Boulder Urbà, el XII Torneig de Bàsquet Ciutat de Morella, la I Jornada de Territoris Vicentins, el Maig Prehistòric a Morella la Vella i l’exposició Minimalista copen l’agenda morellana dels dies 19 i 20 de maig

Morella compta amb una intensa activitat durant els mesos de primavera i estiu i els dies 19 i 20 de maig són un clar exemple. Les competicions esportives i activitats culturals se succeiran durant el cap de setmana en combinació amb la història i patrimoni característics de la ciutat. D’aquesta manera, el 1r Open de Boulder Urbà JeansTrack i el XII Torneig de Bàsquet Ciutat de Morella són les cites programades per a les i els amants de l’esport, mentre que en l’àmbit cultural es realitzarà la I Jornada de Territoris Vicentins i continuen els tallers del Maig Prehistòric a Morella la Vella i l’exposició Minimalista a la Llotja.

Les regidores de Cultura i Esport, Rocío Querol i Lola Viñals respectivament, han destacat que “diferents associacions i col·lectius de Morella es bolquen en l’organització d’activitats durant tot l’any i s’intensifiquen en aquestos mesos fins a l’agost”. D’aquesta manera, Rocío ha explicat que “les exposicions són constants en totes les sales, així com xerrades, tallers, presentacions”. D’altra banda, ambdues regidores han volgut “agrair la col·laboració i implicació dels organismes que omplin l’agenda d’activitats per a morellanes, morellans i visitants”.

A més, cal destacar que Morella compta amb una gran quantitat d’activitats per a realitzar durant tot l’any com les visites al Castell, a la Basílica Arxiprestal o als museus de la ciutat. A més, les pintures rupestres de Morella la Vella, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO, es poden visitar durant tots els caps de setmana amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme. El terme municipal de Morella té una orografia muntanyosa amb gran quantitat de camins i senders per a practicar esports com el senderisme o la MTB. A més, la Fàbrica Giner alberga el parc d’aventura Saltapins amb diferents circuits que uneixen els arbres amb ponts tibetans i tirolines entre altres obstacles per a gaudir de l’esport i l’aventura.