ESPEMO organitza el V Concurs de Fotografía de Muntanya memorial Ana Puig de Morella

261
Cartell concurs Memorial Ana Puig.
PUBLICITAT
  • L’edició de 2021 serà la cinquena, i una vegada més reunirà les millors fotografies de muntanya de fotògrafs aficionats i professionals

Un any més la Societat Esportiva ESPEMO organitza, junt a l’Ajuntament de Morella, el concurs de fotografia de muntanya Memorial Ana Puig. El concurs está obert a qualsevol persona que vulga participar, i per tal de fer-ho sols cal enviar una fotografia de qualitat, relacionada amb la muntanya, a l’adreça de correu electrònic fotoespemo@gmail.com abans del día 22 d’octubre d’aquest mateix any.


Els premis del concurs de fotografia consten d’un primer de 200€, un segon de 100€ i un premi per al millor fotògraf o fotògrafa de la comarca de Els Ports. El resultat es farà públic en l’acte d’entrega dels premis, que tindrà lloc el dia 20 de noviembre amb motiu de la inauguració de l’exposició formada per gran part de les fotografies participants en el concurs. L’exposició estarà ubicada durant diverses setmanes en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella.


La Regidora d’Esports, Judit García, anima a participar a tothom “per tal de rendir una vegada més homenatge a la morellana i membre d’ESPEMO, Ana Puig”. A més, “cal donar les gràcies a la Societat Esportiva ESPEMO per aquesta iniciativa, per apropar-nos la muntanya amb imatges espectaculars i a llocs que possiblement no arribarem a vore mai d’una altra manera”.
El concurs de fotografia Memorial Ana Puig no es va aturar durant la pandemia. Així, el guanyador de l’edició de 2020 va ser David Piqueras amb la foto “Montañero en la horquette d’alans”, i la guanyadora comarcal va ser Pili Segura, veïna de Morella.