Eslale aconsegueix recaptar més de mil euros en la seua iniciativa solidària

411
Ajuda Eslale

El local de comerç de Vilafranca ha prestat ajuda als veïns i veïnes d’una localitat de Colòmbia

‘Eslale’, tenda de primera necessitat de Vilafranca, ha aconseguit recaptar més de 1 000 euros en una campanya solidària que van iniciar els seus propietaris al començament de la pandèmia. Els diners que s’han recopilat han estat dirigits a la localitat colombiana de Gómez Plata, situada a la Governació d’Antioquia. 

La iniciativa va sorgir de les arrels que uneixen aquesta tenda i el poble sud-americà. Isabel, propietària de Eslale ha explicat que «conec la realitat d’aquell lloc i em vaig donar compte, tot i les adversitats, de la fortuna que teníem i tenim». Des d’un primer moment els propietaris es van decidir a trobar la forma d’iniciar el projecte solidària, finalment ho van trobar en la venta de gel hidroalcohòlic. A partir d’eixe moment s’han recaptat 735 euros directament de les vendes d’ Eslale, i 285 euros d’un sopar solidari que va organitzar la tenda junt a un restaurant de la localitat el passat estiu. L’ajuda directa a Gómez Plata ha estat de 50 euros (120 000 pesos) per al subministrament de llum, 150 euros (640 000 pesos) per a medicaments, i 800 euros (3 431 000 pesos) directament per a menjar. 

Isabel pretén continuar en la iniciativa solidària, i ampliar els 1020 euros que s’han recaptat fins al moment. Avui, la propietària ha donat les gràcies públicament a tots els veïns i veïnes de Vilafranca que han prestat ajuda i ha afirmat que «les petites coses són aquelles que ens fan grans».