Escape Room sobre monstres valencians a Vilafranca per Tots Sants

687
PUBLICITAT

El dissabte a la vesprada, quatre monstres de la cultura valenciana es van escapar dels seus refugis. Per aquest motiu, l’àrea de cultura de l’ajuntament de Vilafranca i Rebombori Cultural van aplegar a la biblioteca Matilde Escuder una vintena de xiquets, xiquetes i jovent per, a través d’un escape room, trobar-los i tornar-los a casa.

Així, a través d’enigmes i jocs de lògica, els participants van anar buscant i trobant les pistes necessàries. Van treballar per grups i a poc a poc anaven desxifrant-les i trobant les peces perdudes per reconstruir el trencaclosques.

L’habilitat mental i l’enginy van ser essencials per triomfar en un escape room que tenia per objectiu posar en valor i donar a conéixer els monstres valencians, que també arriben per Tots Sants.

En aquest cas, la finalitat del joc no era acabar en primer lloc. Era necessària la cooperació de tots els grups per trobar la resposta i localitzar els monstres. Així, grans i menuts van treballar conjuntament. I ja no cal que patiu, el Butoni, la Tarasca, la Quarantamaula i l’Home del sac ja són als seus refugis. Tot gràcies a la traça del jovent vilafranquí.