Es restableix el tràfic a la N-232 sense lamentar danys personals

583
Treballs al pont de la Bota, després de caure la llançadora del viaducte. Foto: Rhamsés Ripollés
PUBLICITAT

Ahir per la vesprada, la llançadora que havia de col·locar les noves bigues del viaducte del Pont de la Bota, a l’altura del Port de Querol a la N-232 va caure. Davant del risc de que la màquina poguera impactar sobre la carretera, la Guàrdia Civil va tallar la circulació al tràfic de manera provisional durant diverses hores a l’altura de Morella i es desviava el trànsit per la CV-12.

L’incident només va quedar en un ensurt i la circulació ja s’ha restablert. No s’han hagut de lamentar danys personals. Tanmateix, la màquina va esclafar el cotxe d’un dels operaris que hi havia en aquells moments damunt del viaducte. Alhora, els operaris que es trobaven treballant sobre la llançadora van quedar atrapats en un dels recolzaments del viaducte. Van ser rescatats amb l’ajuda d’una grua sobre les 21.30h sense cap esgarrapada.

Treballs al pont de la Bota, després de caure la llançadora del viaducte. Foto: Rhamsés Ripollés

El caos va circular durant unes hores a Morella i es va difondre el rumor que el pont podia caure sobre la N-232. Després de comprovar que la faraònica infraestructura no corria perill, es va restablir el pas a la circulació. Al mateix temps, a l’accés inferior del Port de Querol es va generar una cua quilomètrica de cotxes al interrompre’s la circulació. Aquests van haver de girar cua i desviar-se per la CV-15 i CV-12.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, es va desplaçar al Pont de la Bota només assabentar-se dels fets. “Allò més important és que no hem hagut de lamentar danys personals”, ha fet saber a través de les xarxes socials.

Tot i l’ensurt, el dilluns es preveu que s’inicie la fase final de les obres. Es tracta de la instal·lació de les bigues dels viaductes. Cal remarcar que aquestes s’han retardat alguns dies a causa de l’amenaça de vent.