Es prepara l’església del Colomer Zurita de Morella per a rebre activitat

745
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’Ajuntament de Morella ha previst diferents actuacions i millores als voltants de l’entrada del Castell la setmana que ve. D’aquesta manera, es realitzaran les intervencions per a instal·lar les canalitzacions elèctriques soterrades del Colomer Zurita. Així, el carrer del Castell estarà tallat al trànsit els dies 26 i 27 d’abril des de l’encreuament entre els carrers Pare Ramon Querol i el Castell. Aquesta actuació està lligada al condicionament d’aquest espai de l’edifici per albergar activitats culturals aquest estiu, de manera que ja han finalitzat els treballs de neteja del material emmagatzemat i ara es realitzen tasques de condicionament en l’interior de l’església.

Cal recordar que Morella destina l’1,5% cultural del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana al projecte de rehabilitació de l’edifici Colomer Zurita. L’actuació compta amb un pressupost de 810.745,04 euros i afectarà algunes zones de l’edifici. Així, aquest es destinarà a diferents activitats culturals i educatives com albergar l’Escola de Música de Morella.

Pel que fa al monument, el dilluns 26 d’abril estarà tancat i s’aprofitarà per a realitzar les obres de millora en els lavabos, situats a la plaça de bous i actual entrada del Castell. Aquesta actuació té l’objectiu de solucionar diferents problemes que presentaven i donar un millor servei.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aprofitarem la pròxima setmana per a realitzar diferents actuacions en les immediacions del Castell de Morella i causar les mínimes molèsties possibles”. Així, ha explicat que “aquestes són necessàries per a millorar el servei del Castell de Morella, així com albergar activitats a l’església del Colomer Zurita” i ha apuntat que “a causa d’aquestes actuacions el monument estarà tallat el dilluns i el carrer es tallarà al trànsit el dilluns i el dimarts, encara que sols el tram de la pujada des de l’església fins a dalt”.