Es posa en marxa a Morella la nova brigada mediambiental amb vuit persones

620
MORELLA
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Aquestes treballaran durant els pròxims sis mesos i realitzaran tasques de neteja de camins i boscos, així com de prevenció d’incendis
-El Pla d’Ocupació Local compta amb una borsa de treball amb diferents canals d’informació per a traslladar les ofertes

L’ajuntament de Morella ha creat una nova brigada forestal i mediambiental amb vuit persones, les quals s’incorporen demà a treballar. D’aquesta manera, un capatàs i set peons s’han contractat a través del Pla d’Ocupació Local i del programa EMERGE de LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) amb contractes de sis mesos. Així, Aquesta brigada s’encarregarà de la neteja de camins i boscos, així com de realitzar tasques de prevenció d’incendis.

El regidor de Desenvolupament Rural i Medi Ambient, Joel Pascual, ha destacat que “aquesta brigada s’encarregarà de diferents treballs forestals per a conservar nets els nostres monts i camins, la qual cosa també serveix per a previndre incendis”. A més, l’edil ha explicat que “aquestes incorporacions estan dins de programes d’ocupació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’aquesta manera, s’ofereixen noves oportunitats a la gent aturada”. Finalment, Joel ha comentat que “quan s’incorpore aquesta brigada farà importants treballs en tot el terme municipal i especialment en zones properes als nuclis urbans de Morella, Xiva, Ortells, Herbeset i La Pobla d’Alcolea”.

A més d’aquesta, també s’han incorporat al personal de l’ajuntament de Morella una persona d’administració i una altra en els serveis de neteja a través del Pla d’Ocupació Local de Morella.

Pla d’Ocupació Local
Cal recordar que Morella disposa d’un Pla d’Ocupació Local amb una borsa de treball i diferents sistemes d’informació per a traslladar totes les ofertes, tant les públiques com les d’empreses privades. Tota la informació sobre aquest servei es pot consultar a la pàgina web municipal www.morella.net. A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp Morella Informa i Morella Ocupa’t, a través de les xarxes socials de l’ajuntament i de manera presencial a les oficines municipals.

Ple extraordinari
Aquesta vesprada es celebra un ple extraordinari al Saló de Plens de l’ajuntament de Morella. D’aquesta manera, l’Àrea d’hisenda ha d’aprovar la modificació i noves Ordenances Fiscals, la derogació de l’Ordenança de Llicències d’Apertura d’Establiments i la modificació de crèdits núm. 22/2019. A més, l’Àrea de planificació i millora de la ciutat ha d’aprovar diferents comptes justificatius de les subvencions ARRU. L’Àrea de seguretat, convivència i civisme ha d’aprovar els dies festius del 2020. També l’Àrea d’educació, cultura i esport ha d’aprovar el reajustament de les anualitats del Pla Edificant. L’Àrea de desenvolupament econòmic i ocupació, la desafectació i descatalogació del Monte Vallivana i el sorteig de les meses electorals per a les eleccions generals del 10 de Novembre.