ERO d’extinció a Marie Claire per a 283 treballadors

400
Direcció de Mariie Claire
Direcció de Mariie Claire
PUBLICITAT

283 treballadors de Marie Claire es veuran afectats per un ERO d’extinció de tota la plantilla. Així ho ha comunicat la direcció de la firma als sindicats a primera hora d’esta vesprada. D’estos treballadors 215 estan a Vilafranca i altres 68 a Castelló i València. Hores d’ara a Vilafranca hi ha 90 en actiu i altres 125 en Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, segons les primeres xifres que han trascendit. Des de 2021 Think Textil porta el comandament de l’empresa. Marie Claire ja ha presentat el concurs de creditors.

Des de la direcció de la firma han apuntat que buscaran més finançament per fer possible la viabilitat del negoci, tot i que han reconegut les dificultats per les que estan passant, fet que els ha abocat a presentar aquest ERO d’extinció dels treballadors.

Avui a les 19h se celebra una assemblea de treballadors a la Casa de la Cultura de Vilafranca on es comunicarà aquesta decisió per part de la direcció de la firma tèxtil. Tot apunta que el 20 de juny serà l’últim dia d’activitat.

Els nous propietaris de l’empresa han rebut dos prèstecs de 12 milions d’euros per intentar reflotar l’empresa. Ara sembla que no és possible. En el moment de concedir-se aquest finançament l’empresa tenia a la vora de 600 treballadors entre Castelló i Vilafranca. S’estima que l’empresa ha rebut de la Generalitat Valenciana, a través de diferents vies de finançament, 20 milions d’euros.