Ernest Blanch anuncia a Morella la seua intenció de revalidar el càrrec de secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló

814
Acte de presentació a la reelecció de la secretaria general del PSPV-PSOE de la província de Castelló a Morella
PUBLICITAT

El manifest ‘Sumem+Futur’ de suport a Ernest Blanch arriba a les 315 adhesions en tres dies.

L’actual secretari provincial va anunciar ahir a Morella que es presentarà per a optar a revalidar el càrrec i va agrair l’enorme suport que està rebent per part de la militància.

El manifest ‘Sumem més Futur’ de suport a l’actual secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, per a la seua reelecció al càrrec, ja compta amb més de 315 adhesions.

El manifest es va fer públic el passat dijous. En 24 hores va recollir 160 signatures i a hores d’ara ja compta amb el recolzament de 315 persones que avalen el projecte de futur de l’equip de Blanch de cara a la celebració del pròxim congrés provincial.

Blanch ha volgut agrair a cadascuna de les persones signants el seu suport i ha destacat que “la gran força d’aquest projecte és la militància, ja que la major part de les persones que s’han adherit són els militants de base, de pic i pala. I aquestes són els que decideixen si el secretari general és reelegit”. De fet, entre les adhesions hi ha militants de tots els àmbits: càrrecs institucionals, militants de base, secretaris generals d’agrupacions locals i comarcals, responsables orgànics, etcètera. En aquest sentit, cal destacar el suport de més de 30 alcaldes i alcaldesses de totes les comarques de Castelló, com Guillem Alsina (Vinaròs), Merche Galí (Almassora), Rhamsés Ripollés (Morella), Esther Lara, (Les Alqueries), Estíbaliz Pérez (Almenara), Cesar Pallarés (Ribesalbes), Abel Ibáñez (Vilafamés), José Martínez (Xilxes), Carles Selma (La Pobla Tornesa), Silvia Colom (Vilafranca), Miguel Sandalinas (Montanejos), Isabel Albalat (Albocàsser), Santi Pérez (Forcall), Santiago Agustina (Atzaneta), Benjamín Escriche (Soneja), Nieves Simón (Viver), Santiago Gazulla (Olocau del Rey), Ester Querol (Ares del Maestrat), Maria José Tena (Castell de Cabres), Juanjo Palomo (Vallibona), Aurelio Pitarch (Vilar de Canes), Mari Luz Ortells (Fanzara), Fernando Barrachina (Torralba del Pinar), Vicent Joan Prades (Tales), Eugenia Vilar (Alcúdia de Veo), Lucía Doñate (Eslida), Ramón Martínez (Sot de Ferrer) Maria José Madrid (Bejís), Ernesto Pérez (Teresa), David Quiles (Geldo), o Carmina Gil, alcaldessa de Castellnovo.

També han volgut donar el seu suport a Ernest Blanch importants càrrecs del partit com José Martí, alcalde de Sueras i president de la Diputació; Patricia Puerta, regidora de Castelló i vicepresidenta de la Diputació; Ruth Sanz, regidora de Càlig i diputada provincial; Ximo Huguet, portaveu a Onda i diputat provincial: Maria Jiménez, regidora d’Orpesa i diputada provincial; Santiago Agustí, regidor d’Almassora i diputat provincial; Anna Edo, senadora; Susana Ros, diputada al Congrés; Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, o Maria José Salvador, vicepresidenta de Les Corts. A més de Paco Gil, diputat autonòmic i secretari general de Castelló de la Plana; José Luis López, portaveu de l’Ajuntament de Castelló; l’ex president de la Diputació, Paco Solsona, i nombrosos portaveus de grups municipals de tot el territori.

Cal assenyalar que Ernest Blanch ho va anunciar el passat dissabte a Morella, on es va reunir amb l’agrupació municipal, fent èmfasi en la intenció de ” seguir treballant per un partit fort”. Blanch va assenyalar que, en aquests quatre anys, “hem demostrat la unitat, la responsabilitat i la capacitat suficient per convertir el PSPV-PSOE en el primer partit de la província, fet que no es produïa en 30 anys. Ara es compta amb governs del PSPV en totes les administracions. La formació està present a la majoria d’ajuntaments, a la diputació (que no es governava des de 1995), la Generalitat i el Govern central”. Per això, l’equip de Blanch considera que “ara és el moment d’escoltar els nostres militants, és el moment de treballar des de les bases i analitzar el funcionament del nostre partit. L’objectiu és reforçar-nos per a sortir a guanyar el que realment importa, que no són els congressos, sinó les eleccions”.

Contingut del manifest

El manifest destaca els grans avanços que ha protagonitzat el PSPV-PSOE de Castelló en els últims quatre anys. Així s’han aconseguit els millors resultats electorals de la seua història i són la primera força política de la província, amb governs del PSPV en totes les administracions: des de la majoria d’ajuntaments, la diputació (que no es governava des de 1995), la Generalitat i el Govern central.

Així mateix, es posa en valor el treball realitzat no sols on es governa, sinó també on s’està en l’oposició, fent que el partit socialista siga sempre propositiu i constructiu. El document explica que la manera de fer política d’aquest grup es basa en quatre grans eixos: relació amb la ciutadania, la proximitat i l’escolta; bon govern, amb honestedat i propostes que milloren la vida dels ciutadans; ganes de canviar i de millorar els nostres pobles i ciutats, amb màxima implicació; i la importància de fer territori, defensant-ho sobre qualsevol cosa. Tot això amb la renovació permanent com a bandera, incorporant noves generacions que han passat a ser referents orgànics i institucionals. En definitiva, el manifest vol destacar el gran moment que viu el PSPV que, després de quatre anys, és un partit fort, amb un gran projecte, liderat per Blanch, que combina l’experiència de persones que porten anys al servei de l’interès general des de les institucions que gestionen, amb els nous valors que van aconseguir les alcaldies en 2015 i en 2019, i en el qual les bases juguen el paper més important, com a grans generadors d’idees i com a contacte permanent amb la societat. Tot això permet garantir que el PSPV siga el partit que més s’assembla i amb el qual més s’identifica la majoria de la ciutadania.

Enllaç al manifest: https://sumemmesfutur.wordpress.com