Entrevista a Rhamsés Ripollés, candidat a l’alcaldia de Morella pel PSPV

868
PUBLICITAT

PREGUNTA: Balanç de la present legislatura amb vostè i el PSOE al capdavant del consistori
RESPOSTA: Han sigut 4 anys de molt de treball i molt intensos per tots els projectes i nous serveis impulsats. Per anys especials amb l’Anunci i Sexenni. Ha sigut positiva, Morella ha avançat.

PREGUNTA: Propostes per als pròxims 4 anys
RESPOSTA:
Les prioritats són l’ocupació, el benestar i la ciutat cuidada. Això es reflecteix en 4 grans projectes com són la n232, el Colomer Zurita, la fàbrica Giner i el Parador. Seran anys decisius. Junt, evidentment, a ampliacions i millora de serveis com el centre salut, centre de dia i el pla de rehabilitació.

PREGUNTA: Valoració de la despoblació. Mesures i actuacions per a combatre-la
RESPOSTA:
És la nostra gran preocupació. Hem de parlar bé del món rural i generar noves oportunitats com les energies renovables, bona comunicació digital, serveis socials i sector primari. Afavorint iniciatives i les administracions per a sumar no per a ser impediments.

PREGUNTA: Què suposarà la millora de la N232 per a Morella i la comarca?
RESPOSTA:
És la infraestructura bàsica i més important. Com ja hem realitzat, ens anem a deixar la pell i a liderar el bon ritme de les obres. Això generarà noves oportunitats.

PREGUNTA: Morella veurà el parador de turisme en aquesta legislatura? Què suposarà?
RESPOSTA:
L’inici de les obres i un bon desenvolupament, sí. Suposarà ocupació, qualitat i promoció.

PREGUNTA: Què s’ha quedat en el tinter en aquests 4 anys?
RESPOSTA:
Hem complit àmpliament el programa però sempre queda molt per fer. En molts projectes els tràmits sempre són massa llargs. M’hauria agradat que estigueren ja en marxa algunes ampliacions de renovables. Però ara ho aconseguirem.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA