Entreparets amplia el termini d’inscripcions fins el 22 de setembre

730
Cartell Entreparets
PUBLICITAT
Cartell Entreparets
Cartell Entreparets

-Nota de premsa-

La marxa de muntanya i caminada Entreparets de Vilafranca, prova final de la Lliga Castelló Nord, amplia el seu termini d’inscripció fins el proper 22 de setembre. Fins a aquesta data, a través del web d’inscripcions:

els interessats se podran inscriure per 14 euros. A partir del dia 23 el preu de la inscripció serà de 20 euros.
La marxa a peu i la caminada no competitiva es desenvoluparan el 28 de setembre a Vilafranca. La sortida tindrà lloc a les 9h del matí. La cursa està organitzada per l’Associació Cultural Entreparets i l’Ajuntament de Vilafranca.
Fins a la data s’han superat ja les 350 inscripcions entre la carrera i la marxa no competitiva.
-Borsa del corredor, sorteig i ludoteca 
La inscripció inclou una bossa que contindrà, entre d’altres, una samarreta tècnica i unes mitges tècniques. Així mateix cal ressenyar que Shed Marks regals valorats en 2.000 euros per al sorteig directe entre tots els participants.
Durant el recorregut hi haurà diferents punts d’avituallament. Així mateix, en finalitzar la prova, els corredors disposaran de servei de massatges.
Aquest any, com a novetat, s’ha posarà en marxa # Entrexiquets- #Entrexiquetes, un servei de ludoteca perquè els pares puguin fer la carrera o la marxa a peu i puguin deixar atesos als seus fills.
-Conferència de Vicenet Úbeda. 
D’altra banda el dia 27, a les 19h, l’entrenador esportiu Vicent Úbeda, entrenador de primeres figures nacionals, oferirà una xerrada sobre com afrontar un Trail Running.