Entrega dels Premis del Turisme Ser Viajeros Comunitat Valenciana en Morella

269

El programa Ser Viajeros CV s’emetrà el dissabte des de Morella, on tindrà lloc la gala de lliurament dels Premis del Turisme Ser Viajeros Comunitat Valenciana que compten amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme

El programa de Cadena Ser “Ser Viajeros CV” s’emetrà dissabte que ve, 17 de desembre des de Morella. El programa, que s’emet tots els dissabtes, a les 12.00 h, sent un referent dels programes de viatges, que recorre en cada emissió tota la geografia de la CV, celebrarà la primera gala de lliurament dels Premis del Turisme Ser Viajeros Comunitat Valenciana. Els presentadors del programa, Inma Pardo i Santi Botella, faran lliurament dels cinc premis, corresponents a les cinc categories que són les següents:

– Premi a la millor iniciativa del senderisme i espais naturals
– Premi al millor “Templo del Buen Comer”
– Premi al millor Hotel Rural
– Premi Promoció Turística d’un Municipi
– Premi Esdeveniment de Turisme Esportiu

Els premis compten amb la col·laboració de l’Agència Valenciana de Turisme i l’Ajuntament de Morella.
Des del consistori s’anima a tots els veïns i veïnes a participar en la gravació del programa Ser Viajeros CV, que comptarà entre altres sorpreses amb l’actuació del cantant Keru Sánchez col·laborador de Los 40.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, “agraeix que la Cadena Ser haja triat Morella per a emetre el programa de Ser Viajeros CV en el qual es realitza la primera gala de lliurament dels Premis del Turisme Ser Viajeros Comunitat Valenciana”. “Aquests premis són molt rellevants en el sector turístic ja que compten amb el suport de l’Agència Valenciana de Turisme”.

En el programa, al emetre’s des de Morella, destacaran les característiques de la zona que fan de Morella i comarca una destinació ideal per a passar les vacances nadalenques. A Morella es pot gaudir al capvespre de la fantàstica i original il·luminació nadalenca, que gràcies a Electra Energia, combina els elements de l’enllumenat de l’any passat però amb un disseny diferent i atractiu, que està agradant molt a veïns, veïnes i visitants.

La ciutat de Morella convida al visitant a endinsar-se en un món d’experiències que són especialment intenses en els dies de Nadal. La seua gastronomia, el seu entorn, el seu patrimoni històric-artístic que s’il·lumina tots els dies al vespre, el seu comerç, etc., fan de la mateixa un lloc idoni per a passar les vacances de Nadal.