Entre el 8 i el 10 de setembre Vilafranca celebra les festes del Llosar amb presentacions literàries, actes religiosos, teatre

694
La Ravalera On Tour
PUBLICITAT


-Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca ceebra entre el 8 i el 10 de setembre les festes del Llosar. Aquests dies ja s’està celebrant la novena en honor a la patrona de la localitat.

El dijous dia 8 tindrà lloc la festivitat de la Mare de Déu. La jornada s’iniciarà amb la processó que sortirà a les 10.30h des de l’església parroquial de Santa Maria Magdalena. Un cop la processó arribe a l’ermita se celebrarà una missa. A la tarda la Unió Musical de Vilaranca oferirà el tradicional concert de pasdobles a la plaça de l’ermitori. A última hora de la tarda tornarà la processó i, a la nit, es ballarà el Ball Pla interpretat per la Unió Musical de Vilafranca.

-Programació cultural

Aquest any la programació cultural centrarà el divendres dia 9 i el dissabte dia 10. El divendres tindrà lloc la presentació del llibre “Espanya en bici” de Paco Tortosa. Serà a la Casa Social a les 19h.

Dissabte dia 10 serà un dia musical i teatral. A la plaça de la Casa de la Cultura arribarà “Juga Fusta”, jocs de taula gegants amb Mon d’Animació.

A la tarda l’associació cultural Sonore oferirà a la Casa de Cultura el concert de flauta i guitarra amb el duo Mannis-Archilés. Finalment, a la plaça Don Blasco, a les 20h, arribarà La Ravalera Tour 2016 amb tres peces de microteatre.