Entre el 29 de setembre i el 5 d’octubre arriben les IX Jornades de la Gent Gran de Vilafranca amb música, cinema, conferències i caminades

652
Jornades de la gent gran
PUBLICITAT

Jornades de la gent gran
Jornades de la gent gran
-Nota de premsa-

La novena edició de les Jornades de la Gent Gran de Vilafranca presenta una àmplia varietat d’activitats. Rutes, noves tecnologies, alimentació saludable, cinema, música popular o recorreguts guiats formen part del programa. Els actes es desenvoluparan entre el 29 de setembre i el 5 d’octubre.

S’iniciarà el dilluns dia 29 amb una ruta pel terme de Vilafranca a càrrec de Sergi Monfort i Diego Ripollés. Els participants podran conèixer els aspectes més destacats de la natura que els envolta. La programació continuarà el dia 30 amb una xerrada sobre el bon ús de les xarxes socials, a càrrec del periodista Lluís Puig.

Dimecres dia 1 Pascual Herrero, director territorial de Sanitat, oferirà una xerrada sobre l’envelliment actiu i la seva importància. El dijous dia 2 els participants a les jornades visitaran l’exposició La Llum de les Imatges a Culla i Catí.

El cinema arribarà amb la projecció de “8 Apellidos Vascos” de la mà del director Emiliano Martínez Lázaro. Com és costum el dissabte dia 4 tindrà lloc un sopar popular amb bureo i ball. Finalment Mossèn Meseguer, un personatge arribat de l’Edat Mitjana, guiarà una visita per la Vilafranca Medieval.