Entre el 26 i el 28 de juliol arriben les festes dels joves d’ Albocàsser

73

Del 26 al 28 de juliol els joves d’Albocàsser celebren els seus festejos amb multitud d’activitats per a tots.

D’aquesta forma, el divendres 26 a les 12h hi haurà una visita guiada a les pintures rupestres de l’Abric Centelles a càrrec del Museu de la Valltorta. A les 13h una traca anunciarà el començament de les festes i la inauguració del Casal del Vi en el que haurà embotit, formatges i vi de proximitat. Seguidament hi haurà una cercavila de la Banda Juvenil de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Albocàsser. Després del dinar, a les 16h obrirà el Casal del Vi. A les 19h tardeo amb el grup Sarao i a les 21h una xaranga amenitzarà el Casal. El sopar de joves serà en el pavelló a les 22h al qual seguirà ball amb l’orquestra Vendetta i la discomòbil Disconight. 

El dissabte el Casal del Vi obrirà a les 12h. A les 12.30h se celebrarà una entrada i bous de la ramaderia Mansilla i a les 13.30h hi haurà un vermut popular en el Casal del Vi. El Casal tornarà a obrir les seues portes a les 17.30h i a les 18h els amants dels bous podran gaudir de ‘bous per la vila’ de Mansilla. Els bous continuaran sent protagonistes amb una eixida a les 21.30h i un embolat a les 00.00h. L’orquestra Kraken i la discomòbil Disconight posaran la nota musical a la jornada des de les 01.00h. 

El diumenge les celebracions començaran a la vesprada. A les 16h obrirà el Casal del Vi. De 17.30h a 21h els xiquets i xiquetes podran gaudir amb un parc infantil en el Pla dels Sants Joans. A les 19h, en el Casal del Vi, hi haurà un entrepà monumental i bingo per a tots i totes. Les activitats acabaran a les 20h amb el nomenament de la nova junta de joves i la traca final de festes.