Entre el 21 i el 23 d’agost arriba la tercera edició del festival de música d’Ares del Maestrat

423
PUBLICITAT

Festival-de-Ares-Nota de premsa d’Ares del Maestrat-

Ares del Maestrat celebra la tercera edició del seu festival de música del 21 al 23 d’agost. Sota la direcció artística del músic i director local Pere Joan Carrascosa, els concerts tindran lloc en dos escenaris emblemàtics del municipi com són la cova del Castell i l’interior de l’Església Parroquial de l’Assumpció. Precisament aquest últim serà el lloc on s’inaugure el festival el dijous 21 d’agost a les 19:30 hores amb el concert d’L’Arcàdia, un grup de música antiga format per dos violins, una viola i una tiorba, interpretaran “Viva Vivaldi” , una selecció de les principals obres del compositor.

El divendres 22 d’agost, el Tercer Festival de Música d’Ares continua a les 19:30 hores a la cova del Castell. Projecte Brunetti i Trio & Divertimenti interpretaran obres de J.S. Bach, G. Brunetti i F. Schubert.

El dissabte 23 d’agost conclou el festival amb “La caça al Castell”, amb obres de J.S. Bach, J.Haydn i W.A. Mozart. La cova del Castell serà el lloc on s’interpretaran aquestes peces i, a més, es produirà l’estrena absoluta de l’obra de Jose Luis Escrivà Pim Pam Pum! per a quatre escopetes, trompa i electrònica.

Amics de les Festes Populars d’Ares s’encarreguen de l’organització del festival. L’Ajuntament d’Ares del Maestrat, la Diputació Provincial i Freixenet, patrocinen aquest esdeveniment cultural