Entre el 20 i el 26 d’agost Forcall celebra les festes

674
Programació Festes Forcall
PUBLICITAT

Les Festes patronals de Forcall tindran lloc del 20 al 26 d’agost i abordaran des d’actuacions musicals fins a misses passant per cine a la fresca i competicions de natació.

Les Festes s’iniciaràn el dia 20 amb la xaranga “Els Desmadrats” a la Plaça Major a les 19.00 h, i la posterior actuació del Dj Madito i Dj’s Muy Fotudos, de 22.00 h a 00.30 h al pavelló de festes.

El dissabte al matí, es gaudirà del vermut musical amb l’actuació musical de “Pimienta Molida Rumba”. De vesprada, l’actuació de les 19.00 h de DJ Barraketa donarà pas al sopar de pa i porta, que anirà seguit de l’espectacle musical de “Versiones CUATRO” i d’un bingo.

L’endemà, a primera hora del matí s’obrirà el dia amb el Rosari de l’Aurora i la Santa Missa. A açò li seguirà la Missa Major en honor a la Mare de Déu de la Consolació. A l’una tindrà lloc l’actuació de Tabaleters i Dolçainers a la Plaça Major i, més tard, les Vespres Cantades. Finalment, a les 18.30 h, es realitzarà un campionat olímpic de natació a la piscina que tindrà com a premi uns embotits.

El dilluns tornarà a començar com el dia anterior, amb rosaris, misses i actuacions de tabaleters i dolçainers. A les 19.00 h començarà la festa de disfresses acompanyada pel grup “Sarao Rumba”. I per acabar, a partir de les 22.00 h, música al pavelló amb un Gran Bingo Musical.

Dimarts dia 24, es farà una missa pels forcallans difunts. De vesprada tindrà lloc l’actuació de màgia de “El Mago Iván Arribas”, seguida del tardeo amb “Rumbología” i de la posterior música al pavelló.

Finalment, dimecres i dijous es portarà a terme el cine a la fresca amb el musical ¡CANTA! i el dia dels xiquets amb castells inflables, respectivament. La Comissió fa una crida a la responsabilitat i el coneixement per a poder portar a terme unes festes segures.