Entrada de bous, ball pla i bou embolat a les festes d’Albocàsser avui

281

L’entrada dels bous i vaques de la ramaderia dels Germans Bellés i la prova dels animals és el primer acte de la programació festiva d’avui. A continuació es solta al recinte un bou cerril de la ramaderia de Sergio Centelles de Catí i, a la vesprada, els bous d’Alberto Granchell i les vaquetes d’Iván Messeguer. Mentrestant, els veïns tenen la possibilitat de visitar diverses exposicions com L’Art de tallar Fusta o L’Interior.

A la nit es ballarà el Ball Pla, hi haurà bou embolat infantil i s’embolarà el bou cerril de la vesprada. Tot seguit, la festa continua amb l’orquestra Sicília.

Ahir al migdia, Albocàsser va realitzar una entrada de bous i vaques de la ramaderia dels Germans Bellés a la qual li va seguir la solta dels animals al recinte taurí. A la vesprada es van lliurar els premis del concurs de Guinyot i va ser el torn dels bous de la ramaderia de Fernando Mansilla d’Ulldecona i de les vaquetes d’Iván Meseguer de Cervera del Maestre

A la nit els veïns de la localitat van acudir al carrer La Font per ballar el tradicional Ball Pla. A continuació, va començar la festa organitzada pels Quintos i les Dames.