En marxa l’Espai d’Experiències de Forcall

541
En marxa l’Espai d’Experiències de Forcall
En marxa l’Espai d’Experiències de Forcall
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Forcall coordinat amb els serveis socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha posat en marxa una iniciativa per als adults anomenada Espai d’Experiències, un lloc de trobada i convivència on desenvolupar activitats gratuïtes d’oci i estimulació.

La iniciativa, que ja porta tres setmanes en actiu, ha tingut molt bona acollida entre els majors del municipi, que demanaven i esperaven amb ganes una activitat dirigida a ells. Actualment l’Espai d’Experiències compta amb tretze persones. Els interessants poden inscriure’s de manera gratuïta a l’Ajuntament. L’activitat té lloc a la llar de jubilats els dilluns, dijous i divendres en horari de matí de 10:00h a 12:00h i s’allargarà durant tot el curs escolar.

L’Espai d’Experiències està pensat per a jubilats, però obert a tots els adults interessats en passar una estona realitzant manualitats, fitxes cognitives, activitats de memòria, jocs de taula, psicomotricitat fina, etc. D’aquesta manera, la gent major s’uneix i es relaciona mentre fa activitats dinàmiques. A més, l’encarregada de conduir aquest espai compta amb estudis i experiència treballant amb aquest sector de la societat.

A banda de les activitats programades, enfocades a exercitar la memòria, millorar la mobilitat corporal i a fer dinàmiques grupals, també s’està estudiant la possibilitat de fer activitats conjuntes amb els xiquets de l’escola que es portaran a terme en les futures setmanes. D’aquesta manera, amb l’Espai d’Experiències, els majors de Forcall tenen una oportunitat a la seua disposició per a ajuntar-se i compartir moments mentre treballen habilitats bàsiques.