En marxa els premis Maestrat Viu 2019

815
En marxa els premis Maestrat Viu 2019
En marxa els premis Maestrat Viu 2019
PUBLICITAT

El pròxim 18 de maig la plaça Parroqual de Vinaròs acollirà la sisena edició dels premis Maestrat Viu al reconeixement del treball per la llengua i la cultura.

D’aquesta forma, els guardons a entregar es dividiran en dos: premis d’honor i premis a la iniciativa cultural. Els premis d’honor són el Premi Carles Salvador a la trajectòria personal i el Premi Pere Labèrnia a la trajectòria col·lectiva. El premi a la iniciativa cultural s’atorga a persones individuals o col·lectius que hagen fet una labor destacada durant l’any en què s’atorga el premi. Així, els premis a entregar són el Premi Alfred Giner Sorolla a la iniciativa anual personal i el Premi Seidia a la iniciativa anual col·lectiva.

El termini per a presentar candidatures ja ha començat i finalitzarà el 22 de febrer. El jurat estarà format pel president de Maestrat Viu, la secretària de Maestrat Viu, representants de l’Escola Valenciana, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, de l’Institut d’Estudis Catalans, del CRA La Bardissa com a guanyador del Premi d’Honor Maestrat Viu 2018 a la trajectòria d’un col·lectiu i de Miguel Àngel Pradilla Cardona guanyador del Premi d’Honor Maestrat Viu 2018 a la trajectòria personal.