En marxa el primer complex Glamping Bambolla de la Comunitat Valenciana a Tírig

318
Glamping Bombolla Tírig
Glamping Bombolla Tírig

Tírig es convertirà a la fi de febrer en el primer municipi de la Comunitat Valenciana a albergar un complex de Glamping Bambolla. Nature Zielo de Levante se situarà prop del Museu de la Valltorta en el càmping del municipi i comptarà, entre altres, amb set bambolles individuals adaptades amb totes les comoditats d’oci, salut i benestar que puga desitjar el campista.  

D’aquesta forma, hi haurà bambolles per a tots els gustos o necessitats. Una bambolla està condicionada per a dormir amb mascotes; una altra preparada perquè l’aire tinga un 99% de puresa, tres seran de tipus Premium i comptaran amb saló relax; i dos seran VIP. A més, aquells interessats per una estada romàntica amb hidromassatge inclòs podran preguntar per aquesta opció. 
Cada bambolla comptarà amb llit King, dutxa i bany privat, minibar, cafetera i roba de llit i bany entre altres. Tampoc faltaran l’aire condicionat i la calefacció. I les parcel·les seran d’uns 220m2 amb zona de sopar i relaxació, tot tancat per a respectar la privacitat de cada client. 

Per a fer més completa l’experiència, Zielo de Levante comptarà, entre altres, amb un restaurant i un flotarium. 
Cal assenyalar que tant les bambolles com les instal·lacions són respectuoses amb el medi natural.