En marxa el I Concurs de Fotografia ‘La Bella Culla’

639
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Culla

L’Ajuntament de Culla (Castelló), a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat el concurs fotogràfic ‘La Bella Culla’, que mantindrà obert el termini de presentació d’instantànies fins al 15 de juny.

Es podrà participar amb un màxim de tres fotografies per persona, preses a Culla i el seu terme municipal, i que hauran de ser remeses al correu electrònic labellaculla@gmail.com. L’obra guanyadora serà seleccionada per un jurat professional constituït a la tal efecte i premiada amb una experiència gastronòmica a la localitat i una entrada doble per visitar el Parc Miner de l’Maestrat. A l’acabar el certamen, també es realitzarà una exposició de les millors fotos.

Les bases completes es poden consultar en www.cullamagicaymedieval.es i a l’oficina de turisme de Culla. A més, entre totes les fotos pujades a Instagram i Facebook, amb el hashtag #labellaculla i en les que s’etiquete a les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), es sortejaran dos exemplars de el llibre ‘Descobreix Culla’ editat a finals de 2020.

Tal com ha afirmat l’alcalde de la població, Heredio Bellés, “aquest concurs és la nostra manera d’agrair la multitud de fotografies que, cada cap de setmana, realitzen els centenars de visitants a Culla i que més tard pugen a les xarxes socials. Aquesta és la millor promoció turística i la manera més directa de mostrar la bellesa d’un dels Pobles Més Bonics d’Espanya “.

La Bella Culla

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural, per ser un dels millors conservats de l’arc mediterrani. Amb tan sols donar un petit passeig pels seus empedrats carrers, es poden descobrir monuments tan interessants com l’arc de la Porta Nova, els llenços de les muralles a la Ronda Sant Roc, l’Església Parroquial del Salvador i altres edificis de gran interès com són el Granero de l’Comendador, més conegut com “la Presó”, o l’Antic Hospital. Tots ells, llocs encantadors i màgics que són dignes de ser fotografiats.