En funcionament el Casal Jove de Forcall

551
Casal Jove Forcall
PUBLICITAT

– Un espai per a fer activitats d’oci educatiu amb els joves

– Les monitores encarregades de les activitats del casal són de la comarca i estan planejant interessants activitats per a la joventut

Ja s’ha posat en funcionament el Casal Jove de Forcall, un espai destinat a joves a partir dels 12 anys per a que puguen passar l’estona junts fent activitats dinàmiques i del seu interés. La iniciativa té com a objectiu donar resposta a les necessitats dels joves de Forcall de comptar amb un espai on poder desenvolupar activitats d’acord amb la seua edat.

Món d’Animació, l’empresa d’oci educatiu encarregada de la gestió del casal, prové de Castelló i compta amb experiència en aquest tipus de projectes. Actualment no només porta la gestió del Casal de Joves de Forcall sinó que també se n’ocupa del de Morella, que es fa durant les vesprades de dissabte i diumenge.

Quatre monitores joves, tres de Forcall i una de Villores, s’encarreguen del casal fent torns els caps de setmana per estar amb els joves i fer activitats amb ells. El Casal Jove de Forcall està obert els divendres de 19:00h a 00:00h i els dissabtes de 18:00h a 21:00h a l’edifici del Groc, ubicat a la Plaça Major. Està previst que les monitores es reunisquen per a definir més concretament la programació del casal i fer una jornada de formació impartida per l’empresa Món d’Animació.

L’espai està obert a tots els joves que vulguen ajuntar-se, sopar, mirar pel·lícules o sèries, avançar deures, jugar a jocs de taula…. i, en general, qualsevol activitat que puga ser del seu interés. Es preveu que el Casal Jove de Forcall estiga en actiu fins al mes de gener de 2019.