Mancomunitat

Els Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat Comarcal Els Ports segueixen treballant, davant d’esta situació d’alarma, per a acompanyar a les persones en situació de vulnerabilitat social.

Este acompanyament social està adreçat a persones majors i/o amb discapacitat que no tinguen familiars de primer grau que puguen atendre’ls. També està dirigit a famílies amb xiquets en situació de risc, famílies amb dificultat econòmica per a cobrir les necessitats bàsiques, dones en situació de violència de gènere i situacions que es deriven de la mateixa.

L’Equip d’Intervenció Social està format per treballadores socials, educadora social i psicòloga i, mitjançant un treball interdisciplinar, aborden cada situació d’acord a la seua complexitat.

Estan duent a terme serveis d’assessorament i orientació a les famílies a la fi de fomentar unes relacions familiars saludables davant d’estos dies de confinament, i també aquelles persones que estiguen a soles. L’equip ja està realitzant diferents campanyes d’acompanyament social a les persones i famílies. Ja han presentat a les xarxes socials la campanya “Acompanyament social” per a donar consells, informació sobre diferents temes i un missatge positiu per a suportar de la millor forma possible aquests dies de quarantena.

Per la seua banda, l’Agència d’Igualtat i la Xarxa Jove de la Mancomunitat segueixen actives.

L’atenció serà telefònica, excepte en casos que es requereixi atenció al domicili, amb horari de 9h a 14h de dilluns a divendres i també es podrà contactar a través de correu electrònic.

Publicitat