En actiu els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports

757
Mancomunitat
PUBLICITAT

Els Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat Comarcal Els Ports segueixen treballant, davant d’esta situació d’alarma, per a acompanyar a les persones en situació de vulnerabilitat social.

Este acompanyament social està adreçat a persones majors i/o amb discapacitat que no tinguen familiars de primer grau que puguen atendre’ls. També està dirigit a famílies amb xiquets en situació de risc, famílies amb dificultat econòmica per a cobrir les necessitats bàsiques, dones en situació de violència de gènere i situacions que es deriven de la mateixa.

L’Equip d’Intervenció Social està format per treballadores socials, educadora social i psicòloga i, mitjançant un treball interdisciplinar, aborden cada situació d’acord a la seua complexitat.

Estan duent a terme serveis d’assessorament i orientació a les famílies a la fi de fomentar unes relacions familiars saludables davant d’estos dies de confinament, i també aquelles persones que estiguen a soles. L’equip ja està realitzant diferents campanyes d’acompanyament social a les persones i famílies. Ja han presentat a les xarxes socials la campanya “Acompanyament social” per a donar consells, informació sobre diferents temes i un missatge positiu per a suportar de la millor forma possible aquests dies de quarantena.

Per la seua banda, l’Agència d’Igualtat i la Xarxa Jove de la Mancomunitat segueixen actives.

L’atenció serà telefònica, excepte en casos que es requereixi atenció al domicili, amb horari de 9h a 14h de dilluns a divendres i també es podrà contactar a través de correu electrònic.