Aquest dissabte, 21 de desembre, Vilafranca celebra la festa dels sopars d’empresa. Aquest dia, organitzat per la comissió de festes del 2025, promet ser tot un èxit. I és que els abonaments es van esgotar en les primeres hores. Així, el Parador de Festes s’omplirà de 400 persones que gaudiran d’un sopar i de molta festa.
La jornada començarà a les 19 h amb ‘The Hall Party’ a l’exterior del Parador amb el local DJ Cuber. En acabar, a les 21 h es farà el sopar i a la nit es gaudirà al màxim amb la Kinky Band i amb el mateix DJ que a la vesprada.
Per a l’anomenada ‘The Hall Party’, la festa que es farà durant la vesprada, la comissió muntarà una barra a l’exterior. Després, el menú del sopar consistirà en quatre entrants, pa amb tomata i allioli, pernil, llom i salxitxó, amanida de fumats i polpets amb ceba. Per al segon plat es podrà escollir entre rellom amb salsa de pebre o bacallà a la riojana. Finalment, hi haurà una tartaleta de formatge amb nabius de postres. A més, també hi ha opcions vegetarianes i veganes i per a intoleràncies. Durant tot el sopar se servirà aigua, vi blanc i negre, gasosa, cervesa i refrescos; i en acabar café i licors.
A les xarxes de la Comissió de Festes s’ha fet una promoció molt gran d’aquest esdeveniment que tant espera el poble de Vilafranca a través de vídeos i imatges en els quals participen gent i empreses del municipi. A més, aquesta setmana s’ha llançat un gràfic amb la distribució de les taules durant el sopar.