Empat molt treballat del Juvenil del Vilafranca a Vall d’Alba (2-2)

654

Els Juvenils van aconseguir el seu primer punt de la temporada fora de casa, després d’empatar a 2 gols al camp de l’Avenc de Vall d’Alba el dissabte 29 d’octubre.

Alineació: Adrian, Marc, Manel, Jesus, Mateu, Pau, Borja, Enric, Eric, Ferran i Sergi.

Gols: 1-0 (17), 1-1 Mateu (44), 2-1 penal (53), 2-2 pròpia porta (86)

Els vilafranquins afrontaven aquest partit amb moltes baixes i només van poder jugar 11 jugadors.

El Vall d’Alba va portar el pes del joc a la primera part davant un Vilafranca ben plantat al terreny de joc. Al minut 17, els locals marcaven l’1-0. Els visitants van tindre algunes oportunitats per igualar el marcador i ho aconseguien al minut 44 amb una gran volea de Mateu.

A la segona part, més dificultats amb la lesió de Sergi, que va fer que el Vilafranca jugara amb 10 quasi tota la segona part. Al minut 53 un penal per mans, suposava el 2-1 per al Vall d’Alba. Els visitants van saber patir, treballant molt en la parcel·la defensiva i al minut 86 en una mala cessió al porter per part d’un defensa arribava el 2-2 definitiu. Als darrers minuts, el Vilafranca va poder marcar altra vegada amb un xut de Borja que va ixir fora per poc.

El proper dissabte 5 de novembre, partit al Serrito davant el Torreblanca a les 16h.