Empat molt treballat de l’Amateur del Vilafranca davant el Vilanova (1-1)

567

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca tornava a puntuar després d’unes quantes derrotes seguides, amb el resultat d’1-1 amb el Vilanova al partit jugat al Serrito el diumenge 2 de desembre.

D’inici van jugar Pablo Pitarch, Adrian Gil, Andreu, Mateu, Jorge, Jesus, Sergi, Ximo, Enric, Adrian Andrés i Planell.

També va jugar Adrian Garcia.

Els vilafranquins afrontaven el partit amb 8 baixes i sense porters, amb la qual cosa Pablo Pitarch va jugar baix pals.

A la primera part, el partit va estar prou igualat, amb un poc més de domini del Vilanova que va enviar una pilota al pal a la vora del descans.

Quasi només començar la segona part, els visitants feien el 0-1 després d’un corner i posterior rematada de cap. Els vilafranquins van reaccionar bé al gol i van buscar la porteria rival i al minut 67 arribaria l’1-1 amb un llançament de corner d’Andreu que possiblement va entrar i al refús del porter, Planell marcava.

D’ací al final, el Vilafranca va jugar amb 10 uns quants minuts per lesió d’Enric i després el Vilanova tindria un jugador expulsat.

Al descompte el Vilanova va tindre una ocasió molt clara amb una gran aturada de Pablo Pitarch.

El proper partit serà al camp del Plà de Mig Ull de Cinctorres en dia i hora per determinar.