Emergències tallarà les carreteres de Terol a Castelló en cas de fortes nevades

438
Neteja de neu per part dels bombers

Els subdelegats del Govern en Castelló, David Barelles, i en Terol, José Maria Valero, es van reunir en el Comité Executiu del Protocol per a nevades i situacions meteorològiques extremes en la xarxa de carreteres de l’Estat.


Durant l’encontre celebrat en Castelló, es va acordar tallar al tràfic, “amb caràcter preventiu”, la A-23 i l’N-232 en cas de fortes nevades, per tal d’evitar que els usuaris es queden atrapats i agilitzar la neteja per part dels serveis de Foment, segons va assenyalar Barelles.

A més, es va indicar que aquestos talls de caràcter preventiu, podran ser totals o parcials i que seran avisats amb prou antelació. En el cas de la província de Castelló, aquestes mesures es podran dur a terme en la A-23 i el port de Querol en l’N-232 –les dues zones més afectades per les nevades-.

Finalment, es va ressaltar que els subsectors de Tràfic de la Guàrdia Civil de Castelló i Terol es comunicaran de forma contínua per a compartir estratègies i prendre les mesures necessàries, “sempre de forma conjunta perquè qualsevol decisió es pren en una de les províncies té repercussió en l’altra”, va indicar el subdelegat de Castelló.