Els xiquets i xiquetes de Tírig delecten al públic en L’Escola Canta

77
Els xiquets i xiquetes de Tírig delecten al públic en L’Escola Canta

El projecte L’Escola Canta impulsat per la Conselleria d’Educació per mitjà de l’Assessoria de Valencià, ha unit als xiquetes i xiquetes de l’Alt Maestrat en dues grans actuacions musicals celebrades a Catí i Tírig.

Els menuts i els seus professors han participat de forma molt activa en el projecte. Primer, cada municipi va preparar cançons en castellà, valencià i anglés que van veure i van gaudir els pares i mares en els col·legis. Després va tindre lloc la segona part. La més gran i amb major participació.

Per a fer-la possible els professors de música de Tírig, Albocàsser, Benassal i el CRA AIGUANEU (Catí, Culla, Vilar de Canes i La Torre d’en Besora) van preparar i van adaptar l’obra “Marta i el secret de la felicitat” de Pep Castellano.

En la gran representació de l’obra, que va tindre lloc a Tírig i Catí, els xiquets i xiquetes des de tercer fins a sisé de primària de tots els municipis implicats van ser el cor que acompanyava als actors i a la música de les bandes de Catí i Tírig.

Des de Tírig Ainhoa, Ariana, Efrén, Marina, Naroa, Oriol, Roger, Karina, Georgiana, Andra Júlia i Paula van posar tota la seua veu i alegria en l’actuació. Una actuació que no hauria sigut possible sense la implicació del professor de música, Rafa Montaña, la directora del centre, Silvia Beltran i el consistori municipal.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA