Els xiquets de Palanques gaudeixen de l’Escoleta d’Estiu

218

La passada setmana va començar l’Escoleta d’Estiu de Palanques, amb xiquets d’edats ben diverses, entre els 4 i els 11 anys.

D’aquesta manera, 7 infants han iniciat les activitats d’estiu durant els matins de dilluns a divendres. La gestió de l’Escoleta corre a càrrec de l’empresa Viu Els Ports que, per primera vegada, realitza diverses activitats lúdiques per a xiquets a la comarca dels Ports, ja que fins ara sempre se n’encarregava una empresa de Castelló.

La monitora encarregada del servei ha organitzat una programació molt diversa plena d’activitats dinàmiques, esportives, creatives, culturals i socials per a l’entreteniment dels més menuts.

Impulsada des de l’Ajuntament, l’escola d’estiu s’allargarà durant la segona quinzena del mes d’agost. Es tracta d’un servei que afavoreix a menuts i grans, ja que no només dinamitza el temps lliure dels xiquets, sinó que també ajuda a les famílies en la conciliació laboral i familiar.

L’Ajuntament de Palanques intenta vetllar per la seua població més jove, amb aquesta Escoleta pels xiquets més menuts i amb el Casal Jove pels xiquets més grans.