El dia 20 la localitat acollirà una jornada per conèixer el procés de destil·lació de l’essència de l’espígol

Més de seixanta xiquets i xiquetes d’Atzeneta del Maestrat es van sumar a la iniciativa “Berenars Divertits”, promoguda per l’Ajuntament de la localitat. Els més menuts van demostrar les seves habilitats elaborant una àmplia varietat de berenars.

Amb la supervisió dels monitors van crear entrepans i sandvitxos de diferents formes i colors, utilitzant diferents elements, tots ells comestibles.

Monstres, porquets, flors i estrelles, en versió dolça o salada. Van ser plats que, a més, podrien servir perfectament com a decoració.

La jornada “Berenars Divertits”, forma part del programa de dinamització de l’estiu de l’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat. Dins d’aquestes activitats també s’ha previst una jornada dedicada a l’espígol. El dijous dia 20 es podrà veure el procés de destil·lació per obtenir l’essència de l’espígol. A més hi haurà parades de manualitats fetes amb aquesta planta i també de cosmètica natural.MERIENDAS SALUDABLES1 MERIENDAS SALUDABLES2 MERIENDAS SALUDABLES3 MERIENDAS SALUDABLES4 MERIENDAS SALUDABLES5