Els voluntaris de Protecció Civil de la Diputació portaran els medicaments a les llars dels malalts oncològics

544
Voluntari de Protecció Civil Castelló
Voluntari de Protecció Civil Castelló
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • La institució provincial i la gerència de l’Hospital Provincial treballen perquè les persones afectades als pobles d’interior també puguen disposar dels seus fàrmacs

Davant l’emergència sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19, la Diputació de Castelló i la gerència de l’Hospital Provincial treballen de manera coordinada per a garantir que els malalts oncològics de la província puguen rebre en les seues llars els medicaments que necessiten sense necessitat de realitzar cap desplaçament. L’anunci l’ha realitzat el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, qui ha destacat que «seran els voluntaris de protecció civil de la Diputació, dependents del Consorci Provincial de Bombers, els que portaran aquests fàrmacs a les persones que els necessiten, residisquen on residisquen». «Ho farem», ha afegit, «perquè és la nostra obligació i perquè en una situació com la que estem vivint és lògic que posem tots els mitjans de què disposem per a ajudar a les persones que ho necessiten». En aquest sentit, ha destacat que «resulta fonamental portar aquests medicaments a les persones que resideixen en els municipis de l’interior, on la mobilitat i la connectivitat són més complicades que en la costa». Els voluntaris de Protecció Civil de la Diputació també estan preparats per a realitzar altres labors de proveïment als pobles.

Abel Ibáñez ha recordat que «en el Consorci Provincial de Bombers es continua treballant intensament per a ajudar als pobles». En aquest sentit, ha assenyalat que «en coordinació amb la Subdelegació del Govern, els bombers provincials realitzen labors de desinfecció dels carrers més transitats dels ajuntaments amb menys recursos que han registrat algun cas positiu de coronavirus».