Els veïns i veïnes de Vilafranca podran veure avui com és la residència de la Tercera Edat

413
Residència de la Tercera Edat de Vilafranca
PUBLICITAT

Residència de la Tercera Edat de Vilafranca

-Nota de premsa de la Fundacion Geron-

Els veïns de Vilafranca i en general els de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports, estan d’enhorabona perquè des de principis de maig comptaran amb un nou recurs per a la seva població gran. La residència de Vilafranca, obrirà a la fi les seves portes donant cabuda a les seves instal·lacions a gairebé un centenar de persones grans entre places residencials i unitat d’estada diürna.

Residència2

El centre és una clar exemple de col·laboració d’administracions públiques ja que les obres de construcció han estat finançades amb aportacions del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat a càrrec de la subvenció d’IRPF de 2010 i també, han col·laborat la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Geron, que serà la gestora de la residència.

Residència21

L’immoble compta amb més de 2.000 metres quadrats i oferirà les prestacions i serveis assistencials més punters del país com càmeres de vigilància per infrarojos, detectors volumètrics de presències i caigudes, control d’errants, accessos automatitzats o telecomandaments per als enllitats.

Residència9
La residència, amb un disseny exclusiu i lluminós, compta amb 64 ​​places (de les quals 25 seran concertades per la Generalitat Valenciana) i altres 19 d’unitat d’estada diürna, i disposa entre altres prestacions amb sala de fisioteràpia, cuina pròpia o diferents sales d’estar. El nou centre de majors de Vilafranca serà obert i participatiu, seguint el model que Fundació Geron s’aplica a les 22 residències que gestiona a tot el territori nacional, i organitzarà nombroses activitats que afavoreixin la integració dels residents a la societat, així com cursos de formació, jornades de portes obertes i tallers.

Residència4
Per mostrar aquestes estades i els diferents serveis als interessats demà dissabte 18 d’abril en horari de matí i tarda s’han organitzat, en coordinació amb l’Ajuntament del municipi, unes jornades de portes obertes, a les que assistirà l’alcalde de la localitat, Óscar Tena. Paral·lelament durant ahir i avui s’estan realitzant les proves de selecció de personal a les més de 150 persones seleccionades entre mig miler de currículums rebuts.