Els veïns i veïnes de Vallibona descobreixen el seu dinosaure

533
Foto de Viu els Ports
Foto de Viu els Ports
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vallibona ha organitzat una activitat per a tots els públics per informar sobre la nova espècie de dinosaure descoberta a la localitat, un dinosaure femella, carnívora i caçador, que té com a nom Vallibonavenatrix.

L’alcalde de Vallibona, Juanjo Palomo, ha presentat l’acte, on també han participat experts com professors de la UNED i Jose Miguel Gasulla, un dels paleontòlegs descobridors de l’espècie. Aquest ha explicat les característiques del dinosaure i ha destacat que és una espècie única al món. Després d’aquesta xarrada, s’ha fet una caminada fins on es troba la representació d’aquest dinosaure, i s’han mostrat còpies dels ossos.

A més, per a tancar l’activitat, Mònica Segura, de l’empresa Viu els Ports, ha portat a terme un taller per als més menuts, on han pogut crear el seu propi dinosaure repassant les característiques d’aquest. Segura ha agraït la presència de tota la gent que ha acudit, tant de la població com de fora, i ha afirmat que “la gent ha gaudit molt, ja no sols els més menuts, sinó també la gent més gran que ha vingut a escoltar i informar-se”.