Els veïns i veïnes de La Torre d’En Besora comptaran amb nou consultori mèdic

711
L'alcalde de La Torre d'En Besora, David Vicente, revisant el projecte.
PUBLICITAT
  • L’alcalde David Vicente ha anunciat que els treballs “ja han sigut adjudicats” i que “l’inici de les obres és imminent i es produirà en les pròximes setmanes, tan prompte com els tràmits administratius i els preparatius de les tasques ho permeten”.

Els veïns de La Torre d’en Besora comptaran amb un nou consultori mèdic. El nou servei estarà localitzat en un solar propietat municipal situat al carrer Piló, en la part alta del poble. Es tracta de la primera fase d’un projecte més ambiciós, ja que el citat consultori mèdic estarà integrat en el futur local polivalent que l’equip de govern està promovent. L’actuació es durà a terme amb el suport econòmic del Pla 135 de la Diputació de Castelló de la convocatòria de l’any 2021, i estarà finalitzat al juny d’aquest mateix exercici.

“Ens importa la qualitat de vida dels veïns de La Torre d’en Besora. Pensem que és moment de fer un pas més i renovar per complet unes instal·lacions que ara mateix no estan a l’altura del que necessiten els usuaris ni els professionals mèdics. Estem molt il·lusionats perquè a partir d’aquest moment, comença el compte arrere perquè es produïsca un canvi qualitatiu que repercutirà positivament en el conjunt dels ciutadans”, ha incidit l’alcalde, David Vicente.

El nou consultori de La Torre d’en Besora tindrà totes les dependències necessàries: sala de capellans, infermeria, sala d’atenció mèdica, sala d’espera, banys… L’alcalde ja anuncia que l’equipament del centre es dotarà amb la subvenció a la qual optaran per part de la Conselleria per a l’actual exercici, tal com aquesta ha indicat. La idea de l’equip de govern municipal és completar el local polivalent amb la construcció, en següents fases, d’una Llar del Jubilat.