Els veïns de La Serratella participen en el futur del poble

516
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Serratella va organitzar el passat cap de setmana una jornada veïnal per a donar a conéixer els avanços realitzats en matèria d’obres, ocupació i economia. Així, els veïns i veïnes participants van visitar les obres de reforma de la primera planta del Forn i les de l’edifici de l’ajuntament. 

A continuació, va tindre lloc una reunió informativa en la qual l’alcalde, Alfonso Arín, va destacar les últimes novetats locals. “Hem volgut recordar que actualment tenim en marxa la reforma de l’ermita de Sant Joan de Nepomucé i els seus voltants; la pavimentació dels carrers Sant Joan, Eravila i Sort; i l’ampliació de la instal·lació fotovoltaica amb el Pla Avança. També els hem comentat que amb el Pla Conviure farem un local social destinat a la tercera edat i la joventut i amb el Recuperem Llars volem crear dos habitatges de lloguer social; que estem construint nous nínxols en el cementeri i que s’asfaltarà la CV-154 en el tram La Serratella-Albocàsser; i que, si la Generalitat ens concedeix una subvenció que tenim demanada construirem una nova piscina”. Així mateix, l’edil també ha ressaltat que, actualment, “a l’Ajuntament treballen 11 persones de les quals 9 ho fan amb programes d’ocupació subvencionats, generant treball local i sense cap cost per a l’Ajuntament”. 

Quant a la part econòmica, l’Ajuntament de La Serratella ha aprovat el compte general de 2021 amb deute 0, amb un benefici de 75.000 euros “i el municipi disposa d’un romanent per a inversions de 690.000 euros”. 

Cal indicar que també va haver-hi torn de preguntes i suggeriments veïnals.