Els veïns de La Mata cuinen mones de Pasqua

257
Mones Pasqua

Els veïns de La Mata elaboren les mones de Pasqua en una iniciativa conjunta entre l’escola i l’Associació Gat i Gata X La Mata.

Els xiquets de l’aulari de La Mata han estat treballant la Pasqua en la distància i la mestra els va fer arribar una recepta de mona per a fer a casa i menjar amb la família durant la Setmana Santa.

L’Associació cultural Gat i Gata X La Mata va voler sumar-se a la proposta i va publicar a les xarxes socials la recepta que treballaven els xiquets per tal que tothom qui volgués pogués elaborar la seua mona a casa i no perdre la tradició, tot i estar confinats.

Molts veïns es van sumar a la proposta i els van enviar fotos de les seues mones, que s’han publicat recentment a les xarxes de l’associació. N’hi ha de totes les versions i per a tots els gustos: dolces, amb xocolata, de fruita confitada… i també salades!

D’aquesta manera, tot i el confinament i no poder celebrar la Setmana Santa com cada any, els maters han fet de pastissers i han vist un poc més amenitzada la Pasqua amb aquestes receptes.