Els treballs arqueològics del Parador de Turisme de Morella finalitzaran a l’estiu

204

– El Secretari d’Estat de Turisme, el Secretari Autonòmic de Turisme i l’alcalde de Morella s’han reunit per abordar el calendari d’accions quan finalitzen els estudis arqueològics

El Secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, el Secretari Autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, i l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, s’han reunit telemàticament per abordar el calendari d’actuació del futur Parador de Turisme de Morella. Així, cal destacar que els estudis arqueològics que tenen lloc actualment, es desenvolupen segons les previsions i finalitzaran durant els mesos de juliol i agost. Així, les tres administracions han mostrat un ferm compromís amb aquest projecte i s’han emplaçat per al mes de setembre i continuar amb el desenvolupament del projecte constructiu i la seua licitació.

El Parador de Turisme de Morella, ubicat en els convents de Sant Francesc i de les Agustines, és un projecte que pretén impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, amb aqueest aquest projecte l’Ajuntament de Morella té com a objectiu augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat.